請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

明愛賽馬會屯門青少年綜合服務 - 青年叻網上電台

查看: 10257|回復: 8

「我最喜愛香港電影」選舉《結果公佈》【發表日期:05/05/2004】

2003屯門區青少年「我最喜愛香港電影」選舉
已經有結果啦!
你地又點睇呢個結果呢?
好明顯商業片跑出晒....

PTU竟然唔入....
爛片又可以冇咒樂園...(太爛冇人睇過!?)

豪情係最討厭電影!?(投票既太部份都未夠秤睇, 因為冇得睇而討厭!? ](*,) )

金雞2仲怪, 既係最有娛樂性,發人心醒, 但又係第3最討厭...

唉... 香港電影好難發展, 入場睇明星唔係睇戲
捕@什果君,你最喜愛那一套香港電影呢?
坦白說,我很少看香港電影,因為題材不太吸引,我好喜歡睇戲,四月已經睇
叫我 捕 就得啦~

03年的話我最喜歡PTU
六樓后座, 忘不了,雙雄等也很喜歡

我不太常看香港電影, 多是看了影評(其他forum的)才去看
呢期外國片有好多大作上(係興趣版開條thread傾下呀), 港產片要爭下氣呀

I like PTU too, it's great.

"係興趣版開條thread傾下呀"

Support, we'll consider it.

其實當我睇番個結果, 都有DD失望 你睇我最喜愛電影 穡鴝
I'm not disappointed by the result because it is expected. See what the movie industry has produced for people/teenagers. Adoring dream girls dream boys (idols) is quite common and natural among teenagers, they need it for day dreaming which serves as safety valve. And, Mr. Yeung is successful in creating teenage idols, however, without environmental support, he can't make it. People may dislike the man for his association with so much vandalism & scandals, I dislike him also, but we must ask ourselves and the society: what we can offer.
高級模式